Continuar somiant

El Nàstic de Tarragona suma tres punts d’or davant el Linense després de fer un molt bon partit i se situa a dos punts de les places de play-off d’ascens.

PUBLICITAT

Els granes han sortit amb l’objectiu clar. Al minut 9, Pedro del Campo, arribant des de segona línia, ha avançat als locals després d’un bon xut creuat. Tot i l’avantatge, els tarragonins no han baixat la intensitat i tretze minuts després, Dani Romera ha fet vibrar els 8.124 aficionats que eren a l’estadi. La Balona s’ha quedat amb deu efectius i els granes han marxat al descans amb el resultat a favor.

A la represa, el conjunt visitant ha retallat distàncies. Jesús Muñoz ha aprofitat una bona centrada de córner per rematar amb el cap i enviar la pilota al fons de la xarxa. La fluïdesa del joc del Nàstic ha disminuït i el partit s’ha igualat, però quan més ho necessitaven els locals, Dani Romera ha anotat el tercer. El festival de gols al Nou Estadi Costa Daurada no ha acabat aquí. Novament, Romera ha aprofitat una errada defensiva per anotar el quart. Pablo Fernández també ha volgut ser protagonista. El dinou del Nàstic ha marcat el cinquè aprofitant una bona centrada de Bonilla provocant la bogeria dels nastiquers.

El capità del Nàstic, Joan Oriol, valorava així l’enfrontament.

Ara mateix els granes són vuitens amb 52 punts, a dos de la promoció. La setmana vinent jugaran una nova final a Albacete.

PUBLICITAT