Cara o creu

Després de la contundent victòria de la setmana passada per 5-1 davant el Linense, les opcions dels granes per jugar la promoció d’ascens continuen vives. Aquest diumenge (17:00h), el Nàstic de Tarragona visita a l’Albacete amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts i acostar-se a la zona de play-off.

PUBLICITAT

Per una banda, els tarragonins són vuitens amb 52 punts i se situen només a dos de la cinquena plaça que la marca el Linares. La situació dels manxecs és una mica millor. L’Albacete és tercer amb 64 punts, dotzè més que el Nàstic. Tot i això, el conjunt dirigit per Rubén de la Barrera ve de perdre per 3-1 davant l’Andorra, un dels seus rivals directes.

Dins de l’Albacete hi haurà dos homes que segur que viuran un partit molt especial. El central camerunés Mohamed Djeteí i el porter sevillà Bernabé Barragán podrien disputar el partit aquest cap de setmana davant del que va ser casa seva durant unes temporades.

Raül Agné podrà comptar amb tots els efectius per aquest enfrontament, fet que permetrà a l’entrenador fer rotacions.

El davanter grana, Robert Simón, assegura que només els hi val la victòria.

Així doncs, partit important que pot decidir el futur dels tarragonins. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona diumenge a partir de les 16:50h amb tot l’equip de transmissió.
PUBLICITAT