Correus busca el suport de la gent per “salvar el servei públic”

Els treballadors de Correus han sortit a la plaça Corsini de Tarragona per buscar el suport de la ciutadania per evitar el “desmantellament del servei públic” mitjançant una recollida de signatures. Ja fa un temps que els sindicalistes van realitzar un tancament per denunciar les retallades de fins al 50% del finançament públic. Ara busquen informar i conscienciar que “la mobilització continua” i culminarà amb una vaga els dies 1, 2 i 3 de juny entregant les signatures de tot l’estat espanyol a Madrid el primer de juny.

Correus
PUBLICITAT

Joan Beltran, secretari posta d’UGT Serveis Públics a Tarragona assenyala com en els darrers tres anys han perdut 7.000 llocs de treball. El sindicat demana “canviar la gestió de l’empresa, ja que “l’actual fa perdre la voluntat de servei públic”. Beltran indica com “la gestió d’ETTs com Correos Express provocarà la perduda del servei a les poblacions rurals del territori”.

Neus Domingo, secretaria general postal de CCOO Tarragona, manifesta que “la gent ha de ser conscient de la precarietat del servei”. Tant UGT com CCOO asseguren no haver rebut resposta de l’empresa i titllen de “farsa” la negociació que s’està portant a cap.

PUBLICITAT