Directe. Diumenge 18:00h: Racing de Ferrol-Nàstic

Després de patir tota la temporada i gràcies a la darrera victòria davant l’Alcoyano (0-1), el Nàstic de Tarragona disputarà el play-off d’ascens a la categoria de plata. El primer enfrontament serà aquest diumenge a les 18:00h de la tarda a Balaídos davant el Racing de Ferrol, qui ha quedat tercer al grup II de la 1a RFEF.

PUBLICITAT

Aquests dos conjunts ja s’han vist les cares. Dels 24 partits que s’han enfrontat, els tarragonins han aconseguit guanyar-ne dotze, empatar-ne nou i només han vist la derrota en tres ocasions. L’últim enfrontament i, de fet, el més recordat és el de la temporada 2013-2014. Els gallecs van ser el primer rival dels granes del play-off. En aquell moment, Vicente Moreno dirigia l’equip tarragoní i van aconseguir guanyar després d’una contundent victòria al Nou Estadi per 2-0 on es van mostrar molt superiors als gallecs.

Tot i que els números conviden a l’optimisme, cal recordar que el conjunt dirigit per Cristóbal Parralo ha aconseguit aquesta temporada guanyar 21 enfrontaments, empatar-ne nou i només vuit rivals han pogut sumar els tres punts davant els gallecs.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, podrà comptar amb tots els efectius a excepció de Bonilla. Uns dels màxims anotadors dels granes està sancionat i es perdrà aquest primer enfrontament.

Així doncs, els granes han de guanyar aquest diumenge si volen jugar la final. En cas d’empat, el partit aniria a la pròrroga i si no hi ha gols, el Racing de Ferrol passaria de ronda, ja que ha quedat millor posicionat que el Nàstic a la lliga regular.

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de les 17:50h amb tot l’equip de transmissió.

PUBLICITAT