#TGNINFO: Nàstic i Copa del Rei | Ballesteros i Josep Rull | Castells i l’11S | Woman Race

tgn-info-expres

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ja és a la tercera ronda de la Copa del Rei, després de superar al Numancia a la pròrroga amb un gol de Jose Carlos. En un partit poc vistós davant de poc més de 3.000 aficionats, els granes es van endur l’eliminatòria contra el conjunt de Jagoba Arrasate i ja esperen rival en la pròxima ronda del torneig, que el tornarà a enfrontar a l’octubre a un equip de Segona Divisió. En el cas de superar també la altra ronda, el Nàstic sí que podria rebre un equip de Primera Divisió.


Els homes de Vicente Moreno tornen aquest dijous als entrenaments, per començar a preparar sense descans possible el partit d’aquest diumenge contra l’Alcorcón al Municipal de Santo Domingo. L’Ajuntament de Tarragona s’ha afegit al front comú de municipis que organitza la Generalitat contra la política erràtica de Madrid, davant la manca d’inversions en Rodalies que ha provocat un veritable caos a les comarques de Tarragona aquest estiu.

La problemàtica amb RENFE

Això és el que ha explicat Josep Fèlix Ballesteros, després de la reunió que ha mantingut aquest dimecres amb Josep Rull, conseller de Territori, per abordar la problemàtica dels rodalies al territori. A la reunió també s’ha tractat la visió estratègica de futur de les comunicacions al territori i el conseller ha reafirmat el posicionament compartit entre la Generalitat i l’Ajuntament que el desplegament del tercer fil “és necessari”.

La diada de l’11S

La colla castellera Sant Pere i Sant Pau no participarà en la commemoració de la Diada de l’Onze de Setembre a Tarragona convocada per Òmnium Cultural i l’ANC. Els verds seran l’única colla tarragonina que no participarà en el tram tarragoní de la reevindicació nacional. La formació prendrà part només en els actes de caràcter institucional de la celebració. La reacció més destacada ha estat la d’Alejandro Fernández, que a la seva pàgina de Facebook ha felicitat la decisió dels verds.

Woman Race

I la Woman Race torna aquest pròxim 9 d’octubre en la seva tercera edició. La cursa solidària de la dona que destina part dels seus beneficis a una causa benèfica es presenta aquest dijous a les instal·lacions del Corte Inglés de Tarragona. S’espera que torni a ser una cursa multitudinària

PUBLICITAT