Un Nàstic capaç de capgirar el marcador

El Nàstic de Tarragona aconsegueix empatar el partit (2-2) en última instància. Els granes, tot i començar perdent, han sigut els clars dominadors del joc.

Els tarragonins han començat intensos, però al minut 13, Joaquín ha avançat als visitants. Tot i que els granes han generat ocasions per empatar el partit, la falta de profunditat i d’encert ha fet que el gol dels de Raúl Agné no arribes fins al final de la segona meitat. Instants després, el Huesca ha ampliat el marcador gràcies a un bon xut des de la frontal de l’àrea de Vilarrasa i els dos conjunts han marxat al descans.

A la represa, els canvis d’Agné han donat el seu fruit. Al minut 83, Valverde ha aprofitat un refús per enviar la pilota a l’escaire i, d’aquesta manera, escurçar distància. Ja en temps de descompte, l’àrbitre ha xiulat penal a favor dels locals que Bonilla ha materialitzat sense cap problema.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, es mostrava satisfet amb el joc que ha mostrat l’equip avui.

Així doncs, empat treballat però important dels tarragonins a casa. Dissabte es desplaçaran fins a Vilafranca per disputar la primera ronda de Copa Catalunya.