El Nàstic ja té el bitllet cap a la 3a ronda de Copa Catalunya

El Nàstic de Tarragona passa a tercera ronda de Copa Catalunya després de superar a la UE Castelldefels per la mínima (0-1).

La primera ocasió de gol ha sigut pel conjunt local, però l’esfèric ha sortit alt. Aquesta jugada ha provocat la reacció dels tarragonins. Al minut 16′, Pablo Fernández, ha avançat al Nàstic amb una bona rematada de cap després d’una bona centrada de Pochettino des de la banda. Minuts després, Àlex Quintanilla ha fet el segon aprofitant una jugada d’estratègia, però l’àrbitre ha decidit invalidar-lo per fora de joc.

A la represa, els visitants podrien haver ampliat el marcador. Només començar, Robert Simón ha enviat la pilota al pal després d’una bona combinació amb Lupu. L’àrbitre ha ensenyat la segona targeta groga a Bonilla i el Nàstic s’ha quedat amb 10 efectius. Els blaus han tingut una ocasió clara per empatar el partit, però Dani Parra ho ha evitat enviant la pilota fora.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, es mostrava satisfet amb la victòria del seu equip.

El conjunt tarragoní suma la cinquena victòria consecutiva de la pretemporada. Així doncs, el Nàstic ja té el bitllet per la 3a eliminatòria de la Copa Catalunya.