El Nàstic vol sumar els primers tres punts lluny del Nou Estadi

Després de l’empat de la setmana passada davant l’UD Logroñés, el Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest dissabte (19:30 h) davant el CF La Nucía amb l’objectiu de sumar els primers tres punts de la temporada.

PUBLICITAT

L’equip dirigit per César Ferrando va debutar a la 1a RFEF el passat cap de setmana imposant-se al Bilbao Athletic (1-2). Aquest cap de setmana s’estrenaran davant la seva afició i el tècnic compta amb tota la plantilla a excepció de Fofo i Lluís Aspar que continuen recuperant-se de les seves respectives lesions.

Per altra banda, el conjunt tarragoní vol recuperar sensacions jugant lluny del Nou Estadi. La temporada passada, als granes, els hi va costar sumar punts com a visitant i enguany volen trencar amb la mala dinàmica. L’entrenador grana podrà comptar amb tots els seus jugadors menys amb Joan Oriol, Lupu i Pedro del Campo. Els tres evolucionen favorablement de les seves lesions i aquest últim podria estar ja disponible pel pròxim partit.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que aquest dissabte s’enfronten a un molt bon equip i, tot i que físicament no es troben en el millor moment, sortiran amb l’objectiu d’emportar-se els primers tres punts.

Així doncs, serà un partit igualat. Per una banda, els locals intentaran continuar donant bona imatge a la seva afició i, per l’altra, els tarragonins buscaran il·lusionar als nastiquers amb la primera victòria lluny de Tarragona.

PUBLICITAT