La Pobla venç i convenç contra un insistent Badalona (1-0)

Estrena i victòria. La Pobla venç al municipal per 1 gol a 0 davant del Badalona. Els d’Adolfo Baines van tenir les ocasions més clares a la primera part que materialitzarien amb un gran gol de Nil Garrido després d’una jugada combinativa dins l’àrea al primer toc i que obriria la llauna pels pobletans.

El filial grana seguia generant perill mitjançant les bandes amb un actiu Victor Valverde que va tenir una acció important dins l’àrea i que va ser a punt de posar el 2-0, però el porter badaloní va intervenir amb una gran aturada. Així valorava el triomf el tècnic de la Pobla, Adolfo Baines.

A la segona part, el Badalona disposava d’ocasions clares per l’empat, enviant una pilota al pal de la porteria de César. Els visitants disposarien de més aproximacions als minuts finals, però tot i així, la Pobla aconseguiria finalment la victòria i els primers tres punts de la temporada. El proper partit, els pobletans visitaran un camp complicat com és el Narcís Sala, davant el Sant Andreu.