El CBT cau per la mínima a Granollers (75-73)

El Club Bàsquet Tarragona ha caigut a la pista del Granollers per tan sols dos punts (75-73). Els de Berni Álvarez no han tingut un partit gens còmode, amb la igualtat en el marcador durant tot el matx i sense ser capaços de superar al rival. Arriba la segona derrota en les dues primeres jornades per als blaus, que ja van caure en el duel inaugural davant el filial del Barça.

Autor: Eduardo Hernando

El CBT ha estat capaç d’agafar una renda de diverses canastes en algunes ocasions, però allà tampoc ha estat encertat l’equip. La màxima igualtat ha permès als tarragonins arribar al final amb opcions clares tot i no quallar un gran partit. Però tampoc, partit cruel, aquell que sembla que et deixa apropar-te, però mai s’hi acaba d’arribar. Mai s’han acabat d’acostar prou els blaus en els darrers minuts com per quedar-se a una sola canasta, els locals s’han posat a 5 a un minut d’acabar i amb els tirs lliure han acabat assegurant el triomf.

Berni Álvarez, tècnic del CBT, valora l’actuació dels seus i assegura que han perdut pels seus propis errors, en defensa i en atac.

Els jugadors més destacats per part blava han estat Buscail amb 14 punts i 12 rebots, 18 de valoració i David Fernández amb 17 punts, 6 rebots i 5 assistències, també 18 de valoració. Dues derrotes en dues jornades, un inici gens positiu pels de Berni que buscaran posar-hi remei i començar a guanyar a partir de la pròxima setmana.