#TGNINFO: Concurs | Budallera | Ciutadans | Nàstic

tgn-info-expres

PUBLICITAT

El món casteller tornarà aplegar-se aquest cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça en el XXVI Concurs de Castells

Una jornada amb molta expectació: Les entrades per a la jornada de diumenge es van exhaurir pocs minuts després de posar-se a la venda.

A nivell mediàtic, prop de 380 professionals de 120 mitjans diferents, s’han acreditat per seguir el certamen. Entre els mitjans presents cal destacar la presència de diferents agències internacionals, així com de TV del sud-est asiàtic, Oceania o el Regne Unit

Budallera

L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat el pla per construir 6.000 habitatges a la zona de la Budallera.

La Junta de Govern Local ha acceptat el Pla Parcial 24. Aquest pla preveu actuar en una superfície total d’1 milió 300 mil metres quadrats.

Aquest Pla està promogut per la Junta de Compensació provisional de la zona, formada per propietaris dels terrenys, es tracta doncs d’un Pla d’iniciativa privada.

La Budellera és una àrea de desenvolupament residencial que abasta els terrenys situats al nord de la carretera nacional 340, el sud de l’Autovia A-7, a l’est el Club Gimnàstic i a ponent del nucli de Boscos de Tarragona.

Ciutadans

El grup municipal de Ciutadans demanarà la dimisió de l’alcalde si se li obre un judici oral pel cas Inipro. Així ho ha considerat el portaveu del grup municipal de Ciutadans a Tarragona, Ruben Viñuales. El regidor assegura que les conclusions de l’informe de l’Estat, “deixen en evidència la tesi exculpatòria de l’equip de govern.

Nàstic

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona torna aquest dimarts als entrenaments per preparar el partit de dissabte contra el Sevilla Atlètic al Nou Estadi. Els granes necessiten els tres punts per sortir del pou on estan immersos, tant esportivament, com moralment, després d’haver sumat en set partits quatre empats i tres derrotes.

L’Apunt

Aquest dimarts a le 7 de la tarda es presentarà el llibre Etheria al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. L’autora del llibre és Coia Valls. Etheria és una novel·la que es basa en el personatge d’Egèria, una escriptora i viatgera del darrer terç del s. IV.

Podreu trobar més informació a la nostra pàgina web www.rctgn.cat o al nostre aplicatiu per iPhone i Android. A més, ens podeu seguir a les nostres xarxes socials a Facebook, Twitter i Instagram.

PUBLICITAT