Victòria del TGN a la pista del cuer (51-64) per continuar agafant ritme

El TGN Bàsquet va guanyar aquest dissabte a la pista del Safa Claror (51-64) i suma una segona victòria consecutiva per segona vegada aquesta temporada. Les tarragonines es van imposar amb claredat a la pista del cuer de la categoria, que encara no ha guanyat ni un sol partit dels set disputats fins al moment.

Van arrencar molt bé les liles, però una bona reacció de les locals va fer que s’arribés amb un 13-14 al final del primer quart. La darrera meitat del segon quart va ser molt bona i va permetre al TGN marxar amb 11 punts d’avantatge al descans, 24-35. Tranquil·litat per les liles.

L’inici del tercer quart va ser fabulós i la diferència va arribar als 20 punts. Marge molt ampli i partit controlat. Només un punt de relaxació va fer que al tram final les locals retallessin la distància i s’acabés amb el 51-64.

Marc Rovirosa, tècnic del TGN, parlava de grans minuts de les seves i valorava la importància d’aquest triomf a domicili.

L’equip va voler dedicar la victòria a la jugadora Laia López que ha estat operada de l’espatlla aquesta setmana i que estarà encara uns mesos de baixa. El TGN s’acosta a la zona alta i ja suma més victòries que derrotes amb un balanç total de 4-3. La setmana vinent l’equip rebrà la visita del líder, el Manresa.