#TGNINFO: Nàstic vs Valladolid | La Jove de 10 | Ballesteros | URV Solidària

tgn-info-expres

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona continua la seva particular caiguda lliure, després de la derrota a casa contra el Real Valladolid per un gol a dos.El balanç dels granes continua jornada rere jornada sent pobre, sumant sis empats i quatre derrotes a hores d’ara de la temporada. La setmana dóna treva ara als tarragonins després de setmanes amb compromisos de Copa, i l’equip prepara a partir d’aquest dilluns ja l’enfrontament de diumenge contra l’Almería.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha fet història i ha descarregat el 3d10fm al Vendrell. És la Quarta colla de la historia que completa aquest Castell. Ho ha fet aquest diumenge a la Diada de Santa Teresa del Vendrell. L’eufòria s’ha desfermat entre els castellers de la camisa lila amb aquest castell que no havia descarregat mai encara. L’actuació posterior de la colla Jove s’ha completat descarregant el 5d9f i fent llenya del 3d9fa. L’últim Castell de la Jove ha estat el 9d8.

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros ha celebrat l’anunci que ha realitzat el conseller Antoni Comin aquesta setmana, sobre la inversió de 48 milions d’euros per fer un nou hospital Joan XXIII amb la previsió que obri portes el 2021. El batlle però, ha exigit que aquestes declaracions no quedin en paper mullat. A la vegada, l’alcalde de Tarragona ha avisat que seran bel·ligerants i que no permetran la marxa de serveis sanitaris a altres ciutats.

La Universitat Rovira i Virgili ha celebrat aquest diumenge la tercera edició de la seva cursa solidària, una cita enguany representa un dels actes principals del seu 25è aniversari. Fins a 300 persones han pres part d’aquest acte, on tots els fons recaptats aniran destinats a un projecte d’innovació social d’un total de sis candidatures que es van presentar a una convocatòria oberta per la Universitat. El projecte guanyador el podran escollir, amb les seves votacions, els participants de la cursa solidària.

PUBLICITAT