El Nàstic pot amb el líder

El Nàstic de Tarragona dona un cop d’autoritat i suma tres punts d’or davant el líder de la categoria, el CD Castellón. Els granes van ser capaços de capgirar el marcador i van sumar una nova victòria després de guanyar per 2-1 als orelluts.

Els dos conjunts eren conscients que una victòria aquest dissabte era clau per continuar lluitant per l’ascens. Durant tota la primera meitat, els dos equips van disposar de diverses ocasions de gol, però no va ser fins al minut 41’ quan els visitants van avançar-se al marcador mitjançant Manu Sánchez. La reacció dels tarragonins va ser immediata. Un minut després, Joan Oriol empatava el partit.

A la represa, el partit va continuar obert. Els dos conjunts van continuar insistint i els canvis del Nàstic van donar aire als tarragonins. Ja als minuts finals, Bonilla va tornar a demostrar que té un guant a la bota. El sorià va aprofitar una falta lateral per fer el segon provocant la bogeria al Nou Estadi Costa Daurada.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, es mostrava content per la victòria i assegura que la dinàmica de l’equip és ascendent.

Ara mateix, els granes són cinquens amb 19 punts i la setmana vinent s’enfrontaran al Real Union Club.