#TGNINFO: Creu Roja | Pacte de Berà | Brosses | Nàstic

tgn-info-expres

PUBLICITAT

La Creu Roja recollirà aliments a 8 supermercats de Tarragona per a preparar esmorzars i berenars a infants en risc. Ho farà aquest cap de setmana, en el marc dels Emorzars i Berenars #AmbCor de la creu roja. Hi treballaran 50 voluntaris de la demarcació, en una campanya que se celebra arreu de l’Estat.

Pacte de Berà

Segons el Diari Més El Ministeri de Foment i la Generalitat celebraran una reunió conjunta amb els ajuntaments i consells comarcals del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Serà el pròxim 7 de novembre, i l’objectius serà d’analitzar la problemàtica de la carretera N-340. La trobada es celebrarà a Barcelona, on es vol avançar en la recerca d’una solució a l’alta sinistralitat i a l’elevat volum de trànsit que absorbeix la carretera des de les Cases d’Alcanar fins a tocar de Vilafranca del Penedès.

Contracte de les brosses

El ple ordinari d’aquest pròxim dilluns abordarà la revisió dels preus del contracte de la brossa a Tarragona. És un dels punts de l’ordre del dia de la sessió, de caràcter ordinari, i que començarà a les 9.30 h a l’Ajuntament de Tarragona. D’altra banda, i a diferència de plens anteriors, els grups municipals defensaran menys mocions, vuit en total.

Nàstic

El Nàstic s’enfronta aquest diumenge a les 16 de la tarda a l’Almería a l’Estadio Juegos Mediterraneos. Per a descobrir les claus del partit del Nàstic, escolteu el Localitat Grana amb Jesús Sarmiento. El partit davant l’almería el podreu seguir a través de Ràdio Ciutat de Tarragona el mateix diumenge a partir de dos quarts de 4 del migdia.

L’Apunt

Si sou amants del oli, tenim una molt bona notícia. Aquest divendres a partir de les 6 de la tarda el centre cívic de Torreforta organitza un Tast d’Olis, on coneixereu tots els secrets i varietats de l’oli d’oliva. L’entrada val 8,50€.

PUBLICITAT