Tarragona impulsa l’esport per les festes de Nadal

Tarragona torna a llençar el “PackPMET” amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a regalar l’opció de fer esport a la ciutat durant les festes de Nadal. És el segon any consecutiu que es llença des de Tarragona Esports. El pack inclou una targeta que permet accedir en 5 ocasions a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals.

PUBLICITAT

Tarragona compta amb sis complexos esportius municipals equipats amb piscines, gimnasos i diferents pistes i sales per practicar tota mena d’esports. Es tracta del Pavelló i Piscina Municipal del Serrallo, del Casal Esportiu i Piscina Municipal de Riu Clar i dels complexos esportius de Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Camp Clar. A més de les instal·lacions, a cada complex es programen sessions d’activitats dirigides de les quals també es podrà gaudir amb el pack.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, ha destacat que l’objectiu és “promoure la pràctica esportiva entre la ciutadania”, afegint que “regalar esport és regalar salut”. El pack també inclou un descompte del 30% en la primera quota de qualsevol nou abonament i diversos obsequis, com un cadenat pensat per utilitzar a les taquilles de les instal·lacions, una ampolla reutilitzable i una bossa tote-bag.  

Es pot adquirir el pack fins al 5 de gener en qualsevol de les instal·lacions esportives municipals. Per gaudir del regal, només cal activar la targeta a partir del dia 2 de gener, també en qualsevol dels sis complexos esportius municipals.  

PUBLICITAT