Lopo: “Demano perdó, però no permetrem que ningú vingui a robar el treball que estem fent”

cvxubo7waaa2_ur

PUBLICITAT

Les jornades passen i el Nàstic de Tarragona segueix sense trobar la sortida d’un pou que setmana a setmana l’asfixia més. Contra el Mallorca l’equip va voler i ho va aconseguir, de fet ho va tenir a tocar, però un altre petit detall al minut 87 el va privar d’un premi que mereixia.

Els homes de Vicente Moreno van acabar perdent els nervis amb l’àrbitre que tampoc va posar les coses fàcils, en una imatge inèdita al final del partit on el mateix Oliver De La Fuente Ramos va haver de ser escoltat per la policia. La sanció de 4 a 12 partits que pot patir Lopo per l’expulsió al final del partit, va ser la imatge d’un equip trastocat que va lluitar contra tot i que no va aconseguir, ni donant el màxim nivell, passar de l’empat.

Sobre la polèmica ha volgut parlar aquest dilluns Lopo, que ha demanat perdó per la seva actitud, però que afirma que defensarà el club sempre per sobre de tot. Sobre els incidents al terreny de joc i l’acció que va propiciar el malestar dels jugadors al final del partit també ho ha comentat Lopo.

Lopo, més enllà de la polèmica, també ha valorat el partit del Nàstic, on de nou, la tònica negativa es torna a evidenciar en un empat que serveix de poc als de Vicente Moreno. Finalment el central grana ha deixat clar que el partit ja ha passat i que l’equip ja posa la mirada en el pròxim enfrontament de lliga contra el Mirandés el diumenge a partir de les 12 del matí. El Nàstic haurà d’esperar que el comitè dictamini la sanció a Lopo, que es coneixerà aquest dimecres.

PUBLICITAT