Cop d’autoritat al derbi per arribar a Nadal en el millor moment

El CBT va donar un cop sobre la taula imposant-se al Valls en el derbi de lliga EBA disputat aquest dissabte al Joana Ballart (59-72). Els blaus sumen una victòria important, la tercera consecutiva, i trenquen també la bona dinàmica d’un Valls que sumava dues victòries més que els tarragonins fins ara.

Font: CBT
PUBLICITAT

Malgrat el resultat final, el duel va ser més que emocionant i no es va decidir fins al tram final. El CBT va començar millor gràcies a l’encert, agafant un bon avantatge al primer quart. Però els de Víctor Neila van saber reaccionar i van ser capaços d’arribar per davant al descans. Només un punt de diferència en finalitzar el tercer temps, tot obert en el darrer. I el CBT se’l va endur amb autoritat.

Berni Álvarez, tècnic del CBT, parla del que significa jugar un partit com aquest i es mostra satisfet amb la resposta dels jugadors.

Els millors dels blaus van ser David Fernández amb 7 punts i 8 assistències per 17 de valoració, i, altra vegada, el jove Ousmane Ndour, amb 17 punts i 8 rebots per 19 de valoració. Amb aquesta victòria el CBT s’acomiada del 2022 i arriba a l’aturada per les festes de Nadal en el millor moment de la temporada.

PUBLICITAT