Lupu dona l’empat al Nàstic en l’últim sospir

El Nàstic de Tarragona volia acabar l’any amb bon sabor de boca. Els granes eren conscients que davant tenien un gran rival i que, tot i que aquest, no arribava en el seu millor estat de forma no posaria les coses gens fàcils als tarragonins.

De fet, els locals van ser molt superiors. Defensivament, van estar atents als moviments dels granes i a l’hora d’atacar van ser capaços de generar perill i arribar a l’àrea amb facilitat. Al minut 14′, Moyita avançava a l’Alcoyano després d’una gran jugada individual i, minuts després, podrien haver ampliat el marcador, però la pilota tocava al pal.

A la represa, el Nàstic es va veure condicionat per l’expulsió d’Eric Montes. Amb deu, els granes es van posar les piles i Gorostidi va tenir a tocar l’empat. Quan semblava que no hi havia res a fer, en temps d’afegit, Lupu va enviar la pilota al fons de la xarxa després d’una gran rematada de cap.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegurava que no és fàcil empatar el partit quan ets un jugador menys i es mostrava content amb el rendiment del seu equip.

Aquest resultat fa que els granes se situïn sisens amb 26 punts. Aquest dijous (21:00h), rebran al Màlaga amb l’objectiu de continuar avançant a la Copa.