El Nou Estadi Costa Daurada acaba l’any amb un somriure

El Nàstic de Tarragona s’imposa al Màlaga per 2-1 gràcies als gols de Pol Domingo i Pablo Fernández i passa de ronda. Els granes van fer un gran partit i juntament amb l’afició van aconseguir superar a un gran equip de Segona Divisió.

PUBLICITAT

Agné va apostar per un onze de gala. Al minut 13′, Pol Domingo, va obrir el marcador aprofitant una pilota morta dins de l’àrea que la defensa visitant no havia refusat bé. Tot i el gol, el Màlaga CF no va perdre els nervis i a poc a poc va començar a arribar a l’àrea amb més perill. A la mitja hora de joc, N’Diaye va fer l’empat.

A la represa, els visitants intentaven superar la línia defensiva dels tarragonins, però sense èxit. Al tram final de la primera meitat, Pablo Fernàndez va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un gran xut, imparable per Manolo Reina, l’ex del Nàstic.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, es mostrava feliç per la victòria i agraïa tot el suport a l’afició.

D’aquesta manera, els granes acaben el 2022 amb una gran victòria i marxen de vacances amb bones sensacions. El pròxim partit de Copa, s’enfrontaran a l’Osasuna, un equip de Primera Divisió, amb l’objectiu de fer un bon paper.

PUBLICITAT