Segueixen les reivindicacions dels treballadors de Spar per reclamar millores laborals

Una vintena de treballadors dels supermercats Spar s’han concentrat aquest dijous a les portes de dos establiments de Reus per reclamar millores laborals per a la plantilla del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT

El comitè d’empresa demana mesures per fomentar la conciliació familiar, augmentar la remuneració de les hores extres festives i millorar la transparència d’informació sobre acomiadaments. El president de l’organisme, Jose Ramon Lozano, ha lamentat que la companyia Fragadis -propietària de la cadena de supermercats Spar- no hagi avançat en aquestes qüestions en reunions prèvies i creu que les protestes ajudaran a desencallar les negociacions. El comitè d’empresa i la companyia es tornarà a reunir el pròxim 16 de gener.

L’acció convocada pel comitè d’empresa aquest dijous ha consistit en una concentració davant el supermercat Spar del Mercat Central de Reus, que posteriorment s’ha traslladat a l’establiment que la cadena té al passeig Sunyer. Des d’allí, una vintena de treballadors han reclamat millors condicions laborals per a la plantilla d’unes 1.200 persones del conjunt de la demarcació.

La propera concentració dels treballadors de la cadena de supermercats Spar serà a Tortosa, el dimarts 24 de gener.

PUBLICITAT