Noemí Llauradó, amb intencions de repetir presidència a la Diputació

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha fet balanç de l’actual mandat aquest dimarts als micròfons del Bon Dia Tarragona. Llauradó ha desgranat el projecte de la Savinosa com un Hub Cultural definint-lo com el gran projecte de l’ens en aquests quatre anys.

noemillaurado_diputaciotarragona_bondiatgn
PUBLICITAT

Més enllà d’això la presidenta ha volgut repassar els grans reptes de futur per a la diputació, destacant la Vall de l’hidrogen verd com un dels principals projectes a centrar-se. Així mateix, també ha afirmat que la transformació digital i ecològica han de ser els grans eixos d’acció, remarcant també el suport a la cultura i els municipis. A més, Llauradó assegura que, si les eleccions municipals ho permeten, voldria tenir continuïtat a la presidència de la Diputació de Tarragona.

La presidenta també ha destacat la relació amb la Universitat de Rovira i Virgili per tal de poder impulsar el coneixement a la demarcació. En aquest sentit, defineix a la URV com “una gran font d’innovació per afrontar el futur de Tarragona”.

PUBLICITAT