#TGNINFO: Cardenal i Jocs | Port i Ferrari Land | IKEA | Reus vs Nàstic

tgn-info-expres

PUBLICITAT

El fins fa pocs dies president del Consell Superior d’Esports, Miguel Cardenal, ha citat a Ballesteros en una carta publicada al diari El País, després que l’alcalde de Tarragona poses l’ull de l’huracà en ell el culpés en gran part d’aquest ajornament. Cardenal afirma a la carta que ell ja va avisar que la crisi podia impedir que el Govern facilites inversions pel que fa a les grans cites esportives del país. L’ex president del Consell Superior d’Esports també ha assegurat que l’ajornament dels Jocs eren una mort anunciada i emplaça al batlle a dir la veritat als seus ciutadans.

Port i Ferrari Land

El Port de Tarragona i l’increment de la seva activitat com a port de creuers i Ferrari Land, el parc temàtic de Port Aventura, podrien crear complicitats, segons ha explicat Josep Andreu el president del Port en una entrevista a ACN. La companyia Costa Cruceros preveu operar a Tarragona cada divendres entre el 2 de juny i el 22 de setembre del 2017, incrementant a les operacions actuals una vintena més de vaixells i més de 20.000 nous viatgers, a banda, Ferrari Land obrirà les seves portes el 7 d’abril de l’any vinent, i es pretén que els viatges completin les seves vacances amb una estada al parc després d’allotjar-se a la ciutat.

IKEA

Els projectes d’urbanització i reparcel·lació del Pla Parcial 10 on s’implantarà el centre comercial IKEA i l’accés a l’Anella Olímpica es van aprovar definitivament per la Junta de Govern Local. Aquesta és l’últim pas del procés urbanístic i permetrà fer els tràmits per licitar l’adjudicació de les obres d’urbanització. Barri dels Jocs del Mediterrani serà el nom que adoptarà tota l’àrea i un cop adjudicades i iniciades les obres d’urbanització, l’edificació del centre comercial d’IKEA s’iniciarà de manera simultània.

Reus vs Nàstic

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona va sumar aquest dissabte la segona victòria consecutiva i reafirma la seva reacció. Els de Vicente Moreno van superar al Getafe amb un gran gol de Juan Muñiz, en un partit molt seriós dels granes davant un conjunt madrileny que encara no havia perdut amb Bordalás al capdavant. Després d’aquest nou triomf, els tarragonins encara tanquen la classificació de la lliga, però ara a tan sols dos punts de la salvació. Aquesta setmana els de Vicente Moreno ja pensen en el derbi, un partit històric que enfrontarà a Reus i Nàstic per primera vegada a la Segona Divisió.

PUBLICITAT