#TGNINFO: Pressupost Municipal | Premi Infermeria | Tarragona Impulsa | Josep Maria Andreu

tgn-info-expres

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona presentarà aquest pròxim dijous els continguts del pressupost per aquest pròxim 2017. La partida serà de nou continuista amb poques diferències respecte a el curs anterior, però amb la venda de patrimoni com a tret diferencial en els ingressos. El pressupost del 2017 serà el primer acordat amb el pacte de govern entre el PP, PSC i Unió i segons ha explicat el diari més, una de les actuacions previstes serà la venda de l’edifici del Banc d’Espanya, després de més d’una dècada de l’adquisició del consistori.

Premis Infermeria

La infermera Mireia Larrosa, tarragonina i estudiant de la URV, ha estat escollida com una de les finalistes dels premis Enfermería en Desarrollo, el més prestigiós d’Infermeria a Espanya. El projecte que li ha valgut la plaça de finalista és el seu treball de fi de grau, que va fer quan era estudiant a la Universitat Rovira i Virgili. L’objectiu dels premis és posar cara a tots aquells que sustenten els valors de la infermeria i que aporten coneixement.

Tarragona Impulsa

Les 5 Jornades Tarragona Impulsa, dedicades al foment de l’emprenedoria i l’ocupació, tornen a la ciutat aquest dijous de la mà del servei de l’Ajuntament de Tarragona, encarregat de les polítiques d’ocupació, formació i empresa. Des de Tarragona Impulsa es treballa per oferir a la ciutadania projectes innovadors i útils per millorar la ocupabilitat dels usuaris i aquestes jornades pretenen ser un punt de trobada i inspiració per a persones que estiguin fent una cerca activa d’ocupació o vulguin iniciar un projecte emprenedor propi.

Alguns dels ponents seran la coach executiva Bibiana Villa; Lluís Font, emprenedor i consultor expert en noves tecnologies; August Corrons, professor d’Economia i de l’Empresa a la UOC, la intervenció de representants de l’empresa Smart Selection, que explicaran com superar una entrevista de feina, i el professor universitari i autor de diversos llibres, Jesús A Mármol.

El derbi Reus vs Nàstic
I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona ja prepara el derbi d’aquest diumenge al Municipal de Reus. Amb la presentació del cartell oficial dels jugadors emulant la portada del primer disc de los Ramones, s’ha iniciat la setmana prèvia al partit on els dos entrenadors faran la foto oficial aquest dimecres i on els capitans, Xavi Molina i Ramón Folch, també parlaran aquest dijous. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha parlat amb nosaltres aquest dilluns, podreu recuperar la seva petita entrevista a rctgn.cat, on parla d’aquest derbi històric a la Segona Divisió.

PUBLICITAT