La prova de foc del CBT

El Club Bàsquet Tarragona afronta un partit clau aquest cap de setmana davant el Barça B. Els blaus necessiten guanyar per continuar tenint opcions reals a estar dins la Fase d’Ascens a LEB Plata. Amb dues victòries menys que els blaugranes, els de Berni Álvarez quedarien molt tocats amb una nova derrota davant el conjunt dirigit per Roger Grimau.

Foto: Eduard Hernando
PUBLICITAT

Tres derrotes i el bàsquet ‘average’ perdut situaria als tarragonins a 4 victòries de la Fase Final pels 12 partits restants. Tot i això, els blaus arriben en un bon moment, amb cinc victòries consecutives i algunes d’alçada, com el derbi guanyat abans de tancar l’any davant el Valls, o la victòria de la passada jornada contra el Martinenc, un dels rivals directes del grup de perseguidors.

Els blaus saben que no s’enfrontaran ni a Michael Caicedo ni a Rafa Villar. El primer perquè ja s’ha incorporat a la disciplina del primer equip. El segon perquè ha fitxat pel Lleida de LEB Or. Els jugadors a seguir seran Martin Iglesias i Deyan Nessah, tots dos promitjant més de 10 punts de valoració per partit.

El duel entre el Barça B i el CBT es disputarà aquest diumenge a la una del migdia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un duel que podria simbolitzar l’adeu virtual a les aspiracions blaves.

PUBLICITAT