La URV aconsegueix la xifra d’estudiants més alta dels últims 20 anys

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona segueix creixent i trencant estadístiques i és que la xifra d’estudiants de grau del centra és la més alta dels últims 20 anys. Així ho han confirmat des del Consell de Govern. La xifra és de 12.348, un 1,6% més respecte del curs anterior.

selectivitat urv
Imatge selectivitat a la URV l'any 2022
PUBLICITAT

Aquest creixement no ha estat sobtat ja que segons l’informe de docència de 2022, en els darrers cinc cursos, la matrícula de grau ha registrat un increment interanual mitjà del 2%.

Als màsters, la URV també aconsegueix rècord amb un increment significatiu i és que supera per primer cop els 2.000 estudiants, el que suposa un augment del 8,3% respecte al curs anterior. El creixement interanual de la matrícula en aquests estudis ha estat del 10%.

Enguany la universitat ofereix un total de 59 graus. Els de Medicina, Infermeria i Psicologia han estat els més sol·licitats en primera opció d’aquest curs. Pel que fa a la procedència, sis de cada deu estudiants de nou accés són de la demarcació de Tarragona, un 20% de la resta de Catalunya, un 10% de la resta de l’Estat espanyol i un 10% d’altres països, especialment del Marroc, Romania i Andorra.

PUBLICITAT