#TGNINFO: Budallera | Repsol i Castells | Ocupació Juvenil | Vicente Moreno i Natxo González

tgn-info-expres

PUBLICITAT

Els veïns de Llevant s’oposen al projecte que pretén construir un nou barri entre el Nou Estadi i Cala Romana, una zona que afectaria uns 1.500.000 metres quadrats, que contempla edificis de fins a dotze plantes, 6.000 nous habitatges i una població d’entre 12.000 i 18.000 persones. Segons ha explicat el diari Més, els veïns s’hi ha oposat manifestant que la planificació es aberrant i malmet la costa tarragonina, a més, segons afirmen presentaran al·legacions perquè aquest projecte no es faci.

Repsol i Castells

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i Repsol signaran aquest dimecres un conveni de col·laboració, un acord que es tanca precisament el dia del 6è aniversari de la declaració dels Castells com a Patrimoni de la Humanitat. L’acte es durà a terme a un quart de 10 del matí a la Biblioteca Pública de Tarragona. Hi intervindran el president de la coordinadora, Jordi Grau, i Josep Francesc Font, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona. Durant l’acte es farà la pre-estrena d’un nou documental de la sèrie “Gent amb Energia”m que té com a protagonista la Coordinadora.

Ocupació Juvenil

L’Ajuntament de Tarragona ha contractat a 30 joves d’entre 16 i 30 anys que s’acullen al programa europeu de Garantia Juvenil. Els joves realitzaran les seves tasques en diferents departaments de l’Ajuntament. La subvenció atorgada a l’Ajuntament és de 330.000 euros, que permet efectuar aquests 30 contractes en pràctiques per un període de sis mesos i al 100% de jornada laboral. El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Reus vs Nàstic

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona torna a entrenar aquest dimecres al Nou Estadi, per seguir preparant el derbi d’aquest diumenge. Les 355 entrades que el Reus va facilitat al club grana, es van esgotar aquest dimarts en tan sols una hora. Ple total doncs, per un partit històric que viurà aquest migdia la tradicional foto de les camisetes i els entrenadors, amb Vicente Moreno i Natxo González al Municipal. A banda, podeu recuperar l’InfoNàstic d’aquest dimarts amb Gerard Valentín.

PUBLICITAT