Elena Domingo, guanyadora de Cavall Fort 2022

La riudomenca Elena Domingo especialitzada en periodisme històric i subscriptora de la revista des de ben petita, guanya el premi Cavall Fort 2022.

Cavall fort
Foto: Ibbycat
PUBLICITAT

Anualment Cavall Fort llença el seu concurs en una modalitat diferent, sigui amb un recull de contes o, com aquest any, amb una col·lecció d’articles periodístics. Tot i amb l’avanç de la tecnologia, la revista s’ha mantingut en format de paper, perquè tots els nens la puguin gaudir. Encara que la periodista no ha volgut avançar massa, ens ha mencionat els temes que hi podrem trobar dins de la revista durant aquest 2023, com un article sobre la veleria, l’ofici que s’encarrega en fer veles per vaixells, un altre sobre com s’alimenten els romans i un últim sobre una dona artística, científica i il·lustradora. Temes que són interessants tant pels nens, com també pels adults. En declaracions a Carrer Major, Domingo ens explica com ens va inspirar per escriure’ls.

Encara que aquest sigui el primer any que s’ha presentat, la periodista afirma estar “molt agraïda, per haver guanyat” i espera seguir amb la tradició de fer llegir Cavall Fort a les pròximes generacions.

PUBLICITAT