El contracte de la brossa avança, però perd suports

El consell plenari d’aquest divendres ha aprovat la nova estructura de costos que pretén desencallar el contracte de la brossa i la neteja de Tarragona. Aquest ha estat aprovat amb vot de qualitat de l’alcalde i amb la negativa del grup municipal PSC i l’abstenció dels comuns.

PUBLICITAT

El PSC, que va donar suport a l’anterior plec, argumenta que “el govern municipal mostra una manca d’honestedat en aquest punt”. Segons Sandra Ramos, portaveu de l’oposició, “la nova estructura de costos augmenta la despesa i les amortitzacions plantejades s’hauran d’assumir des de l’Ajuntament”.

Jordi Fortuny, conseller d’Hisenda de l’Ajuntament de Tarragona, nega el sobrecost i explica que “l’estalvi generat per la incineració s’eleva a gairebé dos milions d’euros”, qüestió que “reverteix la resta de despeses”. Fortuny manifesta que l’actitud del PSC respon “a un context electoral”.

En resposta a les exigències del sindicat Fortuny ha recalcat que “les condicions laborals i salarials dels treballadors encara són una prioritat i estan garantides”. Ara s’obre un període de vint dies per presentar revisions a la nova estructura.

PUBLICITAT