El Nàstic recupera tota l’artilleria contra el Bilbao Athletic

El Nàstic de Tarragona vol sumar un nou triomf a casa davant el filial de l’Athletic Club al Nou Estadi. Després d’aconseguir la victòria a domicili davant l’Intercity, els granes s’enfronten a un dels rivals que més està patint de la categoria. Els vascos ara mateix son avantcuers amb 17 punts i ja han canviat el seu tècnic, amb qui han agafat embrenzida les darreres setmanes.

PUBLICITAT

Amb tot, els d’Iñaki Alonso recuperen Pablo Fernández que ja ha complert els seus partits de sanció i Lupu, que també deixaria enrere els seus problemes fisics. Així valorava el partit el tècnic del Nàstic, Iñaki Alonso.

Ara mateix el Nàstic es troba a 3 punts de les zones de playoff d’ascens i a cinc del descens a la zona mitjana de la taula. Davant però, es trobarà un filial amb perspectiva de primer equip i que ja va posar les coses molt dificils a la primera volta als tarragonins amb un empat a 0 al marcador. El partit entre el Nàstic i Bilbao Athletic serà diumenge a les 17h de la tarda en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT