Juan José Bezares: “No m’agrada veure el Nàstic així i penso que sortirà aviat del pou”

bezares_nastic_rumor
Un derbi és un derbi, i una derrota en un derbi sempre fa mal. El Nàstic de Tarragona va perdre aquest diumenge al Municipal contra els roig i negres per un gol de diferència, la derrota és dura pel que comporta un partit d’aquestes magnituds, però també pel fer d’haver perdut una oportunitat d’escalar posicions a la taula. Malgrat tot, la jornada no va ser dura amb els granes, que continuen tenint la salvació a tres punts, a l’espera que aquest mateix divendres els de Vicente Moreno rebin el Cadis al Nou Estadi, per tornar a retrobar-se amb el triomf i abandonar l’última posició.

PUBLICITAT

Després de la derrota a Reus i en el marc del partit de divendres contra el Cadis, hem volgut parlar amb un jugador molt especial a Can Nàstic, ell va jugar a Tarragona la temporada 2012-13, deixant una petjada important a l’afició grana. Sap el que és disputar un derbi, i sap com arriba el Cadis a l’enfrontament.

El Nàstic ha entrenat aquest dilluns a Salou i s’exercitarà aquest dimarts a l’Annex. A banda, parlant del filial, la Pobla de Mafumet de Martín Posse va trencar aquest diumenge la ratxa de quatre partits sense guanyar i es va imposar per tres gols a un al camp del Castelldefels. El filial grana respira després de jornades sense puntuar i es col·loca dotzè amb 18 punts. La setmana que ve els pobletans juguen al Municipal on rebran el Cerdanyola, un rival directe.

Foto: Marbella Directo

PUBLICITAT