Iñaki Alonso i David Comamala destituïts; Dani Vidal i Sergi Parés, es fan càrrec de l’equip

Revolució a Can Nàstic. Després de la dolorosa derrota per 0 a 4 a casa davant l’Eldense, el Nàstic ha destituït al tècnic Iñaki Alonso i David Comamala dels seus respectius càrrecs. El club, ho ha anunciat de manera oficial només finalitzar el partit i ja ha anunciat els relleus: Dani Vidal es farà càrrec de l’equip fins a final de temporada i Sergi Parés tornarà a agafar les regnes de la direcció esportiva en detriment de Comamala. Així anunciava el seu acomiadament Iñaki Alonso.

PUBLICITAT

Des de la nova etapa amb el tècnic de Durango, el Nàstic ha sumat 5 punts de 15 possibles, fet que ha obligat a prendre una mesura d’urgència a Can Nàstic i que els tarragonins intentaran reempendre el vol amb l’etapa de Vidal al capdavant de la banqueta grana.

Dani Vidal no tindrà una estrena fàcil, el primer duel, serà a casa davant un dels equips més en forma de la categoria, la Reial Societat B i en una situació crítica de resultats. El Nàstic, ara mateix ocupa la 14ena plaça a 4 punts per sobre del descens i a 9 dels llocs de playoff.

PUBLICITAT