L’estrena de Dani Vidal al Nàstic, una vertadera prova de foc

Comença una nova etapa al Nàstic de Tarragona. Després de la marxa d’Iñaki Alonso per la desfeta davant l’Eldense per 0 a 4, Dani Vidal s’estrena amb un dels equips aspirants de la categoria, la Real Sociedad B.

PUBLICITAT

El Nàstic ho fa en hores baixes, a quatre punts del descens, que podrien convertir-se en un, pel partit ajornat del Sabadell i encaixant 3 derrotes consecutives en lliga que ha fet plantejar els objectius del club aquesta temporada. Per contra, els granes reben un dels millors equips de la categoria, on alguns jugadors han Així ho explicava el tècnic Dani Vidal.

Amb tot, la il·lusió de l’estrena de Dani Vidal, podria reenganchar la connexió de l’afició a casa, uns deures pendents a Can Nàstic que va veure com l’entrada amb el líder va ser la pitjor de la temporada.

Un Nàstic que no comptarà ni amb Lupu ni amb Pablo per lesió i amb la necessitat de capgirar la ratxa negativa de 3 derrotes consecutives. El partit, entre el Nàstic i la Real Sociedad B serà diumenge a les 12h del migdia i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT