El CBT certifica el creixement superant al SESE al Serrallo (79-72)

El CBT ha guanyat al SESE Bàsquet (79-72) al Pavelló del Serrallo i encadena dues victòries per certificar la millora en les sensacions de l’equip. Els tarragonins arribaven de vèncer a la pista del CB Navàs i han pogut sumar una nova victòria en el retorn a casa en un partit molt disputat i amb força alternances en el marcador.

Els barcelonins han jugat millor el primer quart i han marxat cinc punts per davant al final del primer temps. Però la resposta dels blaus ha estat imponent. 30 a 13 en el segon per col·locar-se deu punts per sobre al descans. Però el SESE ha aconseguit retallar distàncies en un gran moment i deixar-ho tot obert pels deu darrers minuts. I així ha estat fins al final, malgrat que els de Berni Álvarez han manejat molt bé els últims minuts per mantenir sempre un mínim avantatge i s’han acabat imposant. El tècnic tarragoní ha valorat el duel i l’actitud i esforç dels seus.

El CBT visitarà la setmana vinent la complicada pista del Roser, rival directe si l’equip vol continuar aferrant-se a les difícils opcions d’acabar a les posicions de privilegi de la taula en una classificació molt apretada.