Moren tres menors de Camarles en un accident al Perelló

Tres persones han mort aquest diumenge en un accident de trànsit a la TV-3022 al Perelló (Baix Ebre), mentre que una quarta persona ha resultat ferida crítica. Segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit, les tres persones mortes eren adolescents menors d’edat, veïns de Camarles. Ho explica el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.

Accident Perelló
Foto: ACN
PUBLICITAT

Per causes que s’estan investigant, el cotxe que circulava en sentit Rasquera ha sortit de la via, ha caigut per un barranc i s’ha incendiat. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la tarda. L’accident ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa fins a les 20.00 hores, quan s’ha obert un carril al trànsit. Fins al lloc s’hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i onze unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), amb un helicòpter medicalitzat.

El mateix conseller Elena ha explicat que ha explicat que els ocupants del vehicle anaven a veure un partit de futbol. Tot i això, no ha detallat l’edat exacta de les víctimes. El Camarles CF jugava aquest diumenge contra el Pinell CF a Pinell de Brai, un partit que ha quedat suspès cap a la mitja part. Amb aquestes ja són 24 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2023.

PUBLICITAT