#TGNINFO: Ferrari Land | Comerç pels creueristes | Mercat Central | Ferran Giner

tgn-info-expres

PUBLICITAT

La nova atracció de Ferrari Land va patir aquest dimecres en un greu incendi, danyant la reproducció de la torre del campanar de Sant Marcos, una part de la façana de Ferrari Land Experience, un edifici de dues plantes y el sostre del mateix edifici. Segons ha publicat el diari de Tarragona, la causa de l’incendi va ser una espurna dels treballs de soldadura que s’estaven realitzant a prop de la façana de l’edifici.

Bombers va informar que dos operaris que hi treballaven van haver de ser traslladats al Cap Salou, un per un atac d’ansietat i l’altre per cremades de primer grau.

Creueristes a Tarragona

Tarragona crearà una zona d’acolliment de creueristes que visitin la ciutat amb l’objectiu d’oferir atractius turístics, comercials i de restauració durant la seva estada. El contracte d’adhesió incorpora una sèrie de característiques com l’obertura de l’establiment els diumenges i festius i els dies laborables al migdia, la política de preus i canvi de divises justa, una especial atenció al client, reforçant els coneixements d’idiomes, l’aplicació a l’establiment d’una política activa d’ús del Tax Free, la retolació i senyalització dels aparadors dels establiments amb els elements de comunicació i donar suport informatiu als creueristes que visiten els establiments.

Nou Mercat Central

I aquest dijous tindrà lloc a la Porta del Mercat al Carrer Colom la signatura de la recepció provisional de les obres del nou Mercat Central. Un cop finalitzades, ara serà torn perquè els tècnics municipals revisin les obres realitzades. Amb aquesta part acabada, només mancarà l’adequació de la Plaça Corsini, unes reformes esperades per tots els veïns i pels marxants del mercadet, que resten a l’espera que s’inicien les obres, en principi, al primer semestre del 2017.

Nàstic vs Girona

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona realitzarà aquest dijous el penúltim entrenament abans del partit de dissabte contra el Girona. Els granes volen evitar caure encara més al fons del pou del descens. Podreu escoltar el què va dir Ferran Giner al InfoNàstic d’aquest dimecres, parlant de la situació de l’equip, el partit contra el Girona i l’arribada de nous jugadors.

PUBLICITAT