El Volei SPiSP, amb tot de cara per assolir la fase d’ascens

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau ho té tot de cara per classificar-se per la fase d’ascens a Superlliga. De fet, els tarragonins tenen clares opcions de poder segellar matemàticament la segona posició del grup aquest mateix cap de setmana. Si aconsegueixen el triomf a la pista del Sayre Décimas, que és cuer i encara no ha puntuat, i el San Roque perd a la pista de l’Illa Grau, que és el líder, els cooperativistes assoliran la classificació per la lligueta d’ascens quan quedin dues jornades pel final.

PUBLICITAT

Tot semblava trontollar una mica fa unes setmanes quan l’equip va caure per 3 a 0 a la pista del Volei Balàfia de Lleida, però la realitat és que els de Vlado Stevovski estan quallant una temporada pràcticament immaculada. Més enllà d’aquesta ensopegada, només han perdut un partit, i va ser a la pista del líder. Però van ser capaços de guanyar-lo a casa. I, a més, han superat els dos enfrontaments directes amb el San Roque, màxim competidor per la segona plaça. El darrer va ser aquest últim cap de setmana a Les Canàries, i els catalans van imposar-se per 0 a 3.

El Sant Pere i Sant Pau tornarà a jugar a les illes aquest dissabte (16h) amb la clara idea de sumar una nova victòria a la pista de l’últim classificat i esperar que el San Roque caigui. Malgrat això, si els tarragonins no assolissin la classificació aquesta setmana, tindrien una nova oportunitat en la següent jornada, a casa, davant el Sabadell.

PUBLICITAT