#TGNINFO: Barreiro | Loteria de Nadal | Ple Municipal | EMATSA

tgn-info-expres

PUBLICITAT

El tràmit de la Copa del Rei va evidenciar de nou els problemes del Nàstic de Tarragona, que amb tan sols una part va deixar de somiar en una possible remuntada. En els primers minuts els granes van dominar el control del partit però els vitorians en van tenir prou amb 45 minuts per marcar tres gols i tancar l’eliminatòria per accedir als vuitens.

Kakabadze va ser un altre de les lloses del partit, que va veure l’expulsió en una nova oportunitat que el georgià va desaprofitar. La bona notícia d’aquest dijous va ser l’anunci oficial del Nàstic de Tarragona del fitxatge de Manu Barreiro, que ha signat amb el club grana pel que resta de temporada més dos opcionals. L’altra cara ha estat en format de baixa, la de Raúl López, que no continuarà com a preparador físic del club després de la rescissió del seu contracte.

Loteria a Tarragona

I la loteria de Nadal i la Grossa van tornar a passar de llarg aquest dijous de Tarragona, on no va veure cap número premiat. On sí que ho han fet, ha estat a municipis tarragonins, on un segon premi amb el número 04536 ha estat molt repartit i Salou s’ha endut un bon pessic. L’administració del carrer Barcelona n’ha venut una sèrie, el que representa un milió 250 mil euros totals. També s’han venut dècims a Calafell, quatre en concret a l’administració del carrer Mar, 48, i un dècim a Vinyols i els Arcs, a Falset i a Deltebre.

Ple Municipal

Aquest divendres tindrà lloc a l’Ajuntament de Tarragona el ple municipal, que es preveu que no tingui tanta llargada com habitualment, ja que només s’hi ha presentat nou mocions. Entre el compendi de mocions trobem la de la CUP, per despenjar el quadre del Rei del saló de plens, la de Convergència per crear un pla de xoc als centres cívics, una de Ciutadans per revisar i inspeccionar la taxa d’aprofitament de sòl, espai aeri i subsòl o la de la CUP, per tal que s’aturi el Pla Parcial urbanístic 24 de la Budallera, aprovat de manera inicial el passat 22 de setembre.

Carregador mòbil EMATSA

Ematsa ha finalitzat la instal·lació d’un nou carregador per a dispositius mòbils amb energia renovable a Tarragona. El nou punt on es troba aquest terminal és a l’Hospital Joan XXIII, al costat de la parada de l’autobús. El primer que es va instal·lar es troba ubicat a la Rambla Nova, davant de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona. El subministrament elèctric que ho fa possible prové de fonts d’energia renovable aprofitant l’energia hidràulica. En concret, funciona a través d’una pico turbina instal·lada a la plaça de les Corts Catalanes que aprofita la regulació de pressions que es fa a la xarxa urbana d’aigua potable per generar energia elèctrica.

PUBLICITAT