#TGNINFO: Teatre Romà | Costa Cruceros | Premis Comerç | Nàstic vs Kiel

tgn-info-expres

PUBLICITAT

Les obres per rehabilitar i museïtzar el Teatre Romà de Tàrraco ja estan en marxa. Aquesta primera fase té un cost de 400.000 euros, i es tracta d’una primera intervenció que durarà quatre mesos i garantirà la conservació del teatre. En segon lloc, es realitzarà la museïtzació del monument romà, perquè els visitants entenguin com era i què acollia, i segons ha explicat el diari de Tarragona, tota la reforma tindrà un cost de 700.000 euros.

Costa Cruceros al Port

La companyia Costa Cruceros ha anunciat el tipus de creuer que tindrà com a sortida el Port de Tarragona i ha posat a la venda els bitllets. Un creuer que realitzarà un viatge de set dies que des de Tarragona sortirà en direcció a Savona, a Itàlia, per acabar a Mallorca des d’on tornarà a la ciutat. En total hi ha programades cinc sortides durant el mes de juny: els dies 2, 9, 16, 23, 30; i quatre el mes de juliol, els dies 7, 14, 21 i 28. Els preus són més barats el mes de juny, amb un preu mínim de 699 euros, en la cabina a la zona interior del vaixell.

Premis Comerç

El Teatre Tarragona acollirà el pròxim 30 de gener els 1rs Premis Fòrum Comerç Tarragona, en el transcurs d’una gala organitzada per la conselleria de Comerç de l’Ajuntament amb la col·laboració de PIMEC. Els premis tenen com a objectiu premiar i reconèixer els empresaris i comerços al detall del teixit comercial i de distribució de la nostra ciutat i, alhora, homenatjar al sector comercial.

Nàstic vs Kiel 

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona torna a preparar un altre final, la d’aquest dissabte a Murcia davant l’UCAM. Els de Merino volen corregir errors i materialitzar les bones sensacions mostrades en el partit de casa tot i l’empat. A banda, part de l’equip ha realitzat aquest dilluns un amistós davant el Holstein Kiel alemany, un partit d’entrenament per ambdós conjunts al Complex Esportiu de Salou, que va acabar amb una dura derrota per 2 gols a 5. Aquesta setmana s’espera que el club comenci a presentar els nous jugadors, ja que ni Emana, ni Barreiro ni Luismi ni Perone, ho han fet encara. Recordeu que podreu escoltar l’InfoNàstic d’aquest dilluns amb Luismi.

PUBLICITAT