Tarragona Daily | Un Divendres Sant en plena normalitat

Solemnitat i devoció en la processó del Sant Enterrament de Tarragona

Aquest divendres al vespre s’ha celebrat la processó del Sant Enterrament de Tarragona. És l’acte principal de la Setmana Santa, i a més, és el primer cop ençà de la pandèmia que es du a terme amb normalitat. Sense test d’antígens, parades obligatòries i normatives per airejar els baixos dels passos. És la primera processó del Sant Enterrament sense test d’antígens, parades obligatòries i normatives per airejar els baixos dels passos per la pandèmia.

PUBLICITAT

Creu Roja atén més de 17.600 persones a la província

Creu Roja ha atès més de 100 mil persones a Catalunya al llarg del darrer any des dels programes de Salut de l’entitat. En el cas de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, han estat 17.677 persones ateses durant el 2022 amb accions preventives i de promoció de la salut. Es tracta, per exemple, de prevenció de malalties transmissibles, accions assistencials, addiccions i suport a persones amb dificultats per accedir als serveis i recursos sanitaris, principalment. 

Denuncien la vulnerabilitat dels veïns davant l’erosió de la platja d’Altafulla

Les fortes pluges de l’any passat van suposar un punt d’inflexió per als veïns del barri marítim d’Altafulla, que van patir en primera persona les inundacions, les destrosses i les pèrdues materials per les avingudes d’aigua. Des de llavors s’han organitzat i s’han creat dues plataformes d’afectats, la de Baix a Mar i el grup Botigues de Mar.

Sabadell i Nàstic pugnen per no complicar-se

En esports el Nàstic de Tarragona visita la Nova Creu Alta en un duel d’urgències davant el Centre d’Esports Sabadell. Els granes ho fan després de dos empats consecutius i sense veure porteria, ni amb el Castelló ni amb La Nucía. Per la seva banda, els arlequinats tampoc arrosseguen la millor dinàmica, només dues victòries en els darrers 7 partits i a 2 punts dels llocs de perill. Amb tot, els tarragonins continuen mantenint la distància a cinc dels llocs de perill.

El partit entre el Sabadell i el Nàstic es disputarà aquest dissabte a les 19:15h de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

La Pobla busca donar vida al “play-off” en Diumenge de Resurrecció

La Pobla de Mafumet rep la visita de la Rapitenca aquest cap de setmana en el derbi de les terres tarragonines de la 3a RFEF. La derrota a Peralada en la darrera jornada va deixar a la Pobla sense pràcticament opcions de poder ocupar una de les primeres cinc places, que donen accés a jugar la promoció d’ascens. Malgrat això, l’equip manté encara, matemàticament, possibilitats i intentarà que guanyin vida i no morin definitivament aquest diumenge. El duel es disputarà doncs aquest diumenge, a les 12h, al Municipal de la Pobla.

PUBLICITAT