Els xefs Moha Quach d’El Terrat: by Quach i Joseba Cruz, de Le Clandestin, elaboraran un menú degustació en un format a quatre mans a Tarragona. La proposta gastronòmica s’endinsa en recuperar els orígens, la cuina ancestral que ha inspirat a tots dos xefs i que ha fet possible una evolució gastronòmica fins a dia d’avui.
La proposta dels xefs s’endinsa en un retorn als orígens en forma d’un menú degustació aquest dijous, 20 d’abril, a partir de les 20.30 hores a El Terrat: by Quach
Tots dos xefs faran ús del producte de proximitat i de temporada, i combinaran els seus estils units per primera vegada a la cuina. Pèsols, txangurro, avellana, carxofes, gamba, oliva, garota, xai o escamarlans seran els protagonistes dels plats. En total els comensals en degustaran una vintena de plats, entre aperitius, plats principals i postres.
Les reserves ja es poden realitzar a través del telèfon 977 248 485. Les taules es podran reservar a partir de les 20.15 hores i fins les 21.30 hores, per tal que tots els comensals gaudeix de l’espectacle gastronòmic com es mereixen.