Tàrraco a Taula vol ser una marca gastronòmica clau a la ciutat

Aquest quatre de maig comença una nova edició de Tàrraco a Taula, les jornades gastronòmiques que busquen reinterpretar la cuina ancestral romana. Enguany les jornades arriben amb una junta directiva a l’associació.

Tàrraco a Taula
PUBLICITAT

Davant la presidència del xef Moha Quach del Terrat, l’associació entoma el repte de mantenir aquests plats ancestrals durant tot l’any als diferents restaurants vinculats. A més, el tradicional convivim que donarà el tret de sortida renova també el seu format. Aquest es farà a peu dret per buscar una conversa amb els diferents cuiners i potenciar el vessant més cultural de l’acte. Amb tot, Quach explica que l’objectiu és “crear una marca gastronòmica tarragonina que oferir als visitants de la ciutat”.

Tàrraco a Taula comptarà també amb vins de la DO Tarragona sota elaboracions com l’escumós ancestral i la presència de la pastisseria Velvet i la cerveseria Twins, que buscaran també replicar mètodes de l’antiguitat.

PUBLICITAT