#InfoTardaDaily | La circulació en les línies de trens regionals de Tarragona i l’Ebre ha recuperat la normalitat

La circulació en les línies de trens regionals de Tarragona i l’Ebre ha recuperat la normalitat. També ho ha fet el servei de Rodalies de l’R2 Sud entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona. El servei es va restablir dissabte i avui dilluns, primer dia feiner, ha estat la prova de foc. 

PUBLICITAT

D’aquesta manera, els regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17 recuperen la freqüència habitual que tenien abans de la incidència del passat 1 de maig a Gavà. També circulen ja amb normalitat els trens Intercity que van per via convencional.

La recuperació de la normalitat a les línies de Regionals i l’R2 Sud va coincidir amb una nova incidència. En aquest cas, es va produir divendres al vespre entre les estacions de Vila-seca i Torredembarra.

Una avaria a la catenària i el sistema d’electrificació va tallar la circulació entre les dues estacions al voltant de les 20.45h. Es van veure afectades totes les línies de regionals i la RT2, que va de Salou a l’Arboç. 

De fet, els passatgers d’un d’aquests trens de rodalies es van quedar unes 3 hores tancats al comboi i van haver d’esperar fins a les 2 de la matinada per agafar un altre tren.

El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, explicava amb aquestes paraules els detalls de la incidència. 

Protecció Civil va activar la fase de prealerta del pla d’emergències Ferrocat, que no es va desactivar fins passades les 3 de la matinada.

PIMEC demana que el Fons de Transició Nuclear beneficiï també les empreses del territori. 

El president de la patronal de les petites i mitjanes empreses a Tarragona, Jordi Ciuraneta, creu que a més d’atreure noves inversions, aquest pla de recuperació econòmica també ha de servir per ajudar a consolidar i crèixer negocis ja existents. 

Per la seva banda, els sindicats demanen que els llocs de treball que es generin amb el Fons de Transició Nuclear siguin de qualitat. 

Desarticulada una organització dedicada al cultiu de marihuana amb ramificacions a Tarragona i Barcelona

L’operació l’ha dirigit La Guàrdia Civil i l’epicentre de la banda era a Castelló.  En total s’han detingut 31 persones com a presumptes autores dels delictes d’organització criminal, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Els agents han realitzat més d’una vintena de registres domiciliaris en els quals s’han trobat 10.676 plantes de marihuana i 69 quilos de cabdells. Així mateix, s’hi han intervingut més de 5.000 euros, una pistola, documentació, vehicles d’alta gamma, així com dispositius electrònics i d’emmagatzematge.

El Nàstic ha confirmat matemàticament la permanència. 

Ho ha aconseguit empatant a un al camp de l’Amorebieta. Els granes han aixafat la festa a un Amorebieta que podia ser equip de 2a divisió si guanyava i que haurà de tornar-ho a intentar la darrera jornada.

El Nàstic, rebrà un Alcoyano ja salvat al Nou Estadi en un duel sense pràcticament res en joc.

Berni Álvarez no serà l’entrenador del CBT a la LEB Plata la temporada vinent. 

Està previst que ho confirmi aquesta tarda en una roda de premsa, en què també compareixerà la presidenta de l’entitat Núria Grados.

Tarraco Viva ha culminat aquest cap de setmana amb un balanç positiu per part de l’organització. 

L’organització espera millorar la xifra de públic respecte l’any passat amb la recuperació d’espais com el Camp de Mart o el Recinte Firal. Entre els reptes de futur, destaca la voluntat d’enfortir el programa entre setmana.

Magí Seritjol és el director de Tarraco Viva

100 anys necròpolis i gent de Tarraco. 

L’escriptor mallorquí Joan Antoni Cerrató Rosselló s’enduu el 23è Premi de Traducció Vidal Alcover de Tarragona

PUBLICITAT