Ferré: “esperem que la trobada amb el conseller Cambray sigui un primer pas per a la millora de l’educació pública”

Aquest dilluns a #CarrerMajor hem parlat amb Laura Ferré, portaveu del sindicat USTEC-STEs a Tarragona, sobre la trobada que han demanat de fer amb el conseller d’Educació, Josep González Cambray per abordar l’estabilització i la reversió de les retallades, després d’una tancada a les seus territorials la setmana passada.

PUBLICITAT

Ferré assenyala que valoren positivament les accions realitzades a mode de pressió i que van obtenir resultats per poder dur a terme una trobada amb el conseller que es farà efectiva aquest mateix divendres. Tot i que no consideren arribar ja a un acord, sí poder traslladar el malestar del sindicat i sector, i posar sobre la taula totes les demandes que tenen i poder anar consolidar guanys per millorar l’educació pública del nostre país.

Posteriorment esperen una mesa de negociació amb que poder avançar en els diversos reclams i necessitats de forma conjunta i que aquestes no siguin merament informatives i amb les que no poder trerballar, negociar ni avançar en res.

En aquest sentit esperen arribar a algun acord abans del final del present curs. Entre altres es troba el tema de les retallades, l’equiparació salarial de FP i les dues hores de majors de 55 anys, a més de l’estabilització del personal interí.

PUBLICITAT