La Copa assegurada; toca període de reflexió a Can Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha golejat a l’Alcoyano al Nou Estadi en el darrer partit de la temporada (3-0). Els granes han aconseguit el bitllet per participar a la Copa del Rei la temporada vinent, un premi menor, i que en cap cas amaga la temporada decepcionant dels tarragonins. S’acaba la campanya 2022 – 2023 i, amb ella, la participació de molts dels futbolistes de l’actual plantilla amb el Nàstic.

PUBLICITAT

Els granes han aprofitat que l’Alcoyano no es jugava pràcticament res per ser contundents en àrea rival i tancar la lliga passant per sobre del rival. Al minut s’ha avançat el Nàstic. Pablo Fernández ha aprofitat una deixada de Guillermo per anotar el primer. Andy Escudero li ha regalat el segon a Marc Fernández als 24 minuts, i el mateix Marc ha assistit a Guillermo perquè, de cap, anotés el tercer i definitiu, tots al primer temps.

Ha estat un tràmit la segona meitat, sabent que el resultat donava el premi de la Copa a l’equip, i amb tothom esperant el final d’una temporada molt complicada. Després del xiulet final ha regnat l’ambient de comiat en diversos integrants de la plantilla del Nàstic respecte a l’afició, sobretot en casos de jugadors molt importants dins el vestidor com podrien ser Manu García, Quintanilla i Trilles.  El tècnic, Dani Vidal, s’ha mostrat agraït a tothom per l’oportunitat i el recolzament que ha rebut en la seva primera experiència al capdavant de la banqueta d’un primer equip, i ha parlat de la seva possible continuïtat.

Ara toca reflexionar, i molt, sobre la siutuació del club i quina ha de ser la idea per la pròxima temporada. Una pròxima temporada que, realment, hauria de començar a partir de ja.

PUBLICITAT