Viñuales pren possessió com a alcalde de Tarragona amb grans reptes de futur

Rubén Viñuales ja és el nou alcalde de Tarragona. Després de celebrar-se la sessió d’investidura per la nova formació de govern de l’Ajuntament de Tarragona, el candidat socialista ho ha fet per majoria simple dels 9 vots dels consellers socialistes i rellevant d’aquesta manera el mandat de Pau Ricomà.

PUBLICITAT

Viñuales ho ha fet emocionat i amb la responsabilitat de poder cohesionar tota la ciutat i representar “els tarragonins des de Ponent fins a Sant Salvador.”

El nou batlle, a més, ha concentrat el seu discurs en la seva voluntat de liderar el territori i que Tarragoni torni a estar el centre a nivell cultural, econòmic i urbanístic europeu. Així ho explicava el nou alcalde. de Tarragona, Rubén Viñuales.

Viñuales a més ha assenyalat que treballarà per potenciar les àrees d’Urbanisme, Serveis Generals i Promoció Econòmica i treballar per cohesionar la ciutat en els grans àmbits de mandat i fer avançar Tarragona en tots els seus vincles conscient d’arribar a pactes i consensos de ciutat després de tenir un govern en minoria

Un ple d’investidura marcat pels discursos de les diferents formacions polítiques de govern, amb el discurs de comiat del ja exalcalde de Tarragona, Pau Ricomà que ha assenyalat la responsabilitat del nou govern per fer realitat i no aturar eixos de l’anterior legislatura com el POUM o el nou contracte de la brossa. El propi Ricomà lamentava no haver repetit mandat en grans àmbits de govern.

A més, també destacar els parlaments dels diversos representants al consistori tarragoní. Per la seva banda, Maria Mercè Martorell ha volgut desitjar encerts al nou equip de govern i ha agraït la confiança dels tarragonins. Per la seva banda, Jordi Sendra s’ha mostrat agraït per retornar a l’Ajuntament de Tarragona, on assegura que treballarà de valent per la seva ciutat.

Per la seva banda, el candidat de VOX Tarragona, Javier Gómez ha apel·lat a les linies de partit per fer oposició al consistori tarragoní i treballar en els interessos generals. Finalment, Jordi Collado afirmava la necessitat de fer realitat els grans eixos discutits durant la campanya electoral.

Viñuales es converteix en el primer alcalde de ponent a l’Ajuntament de Tarragona i per endavant entoma reptes de futur cabdals per la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT