Tarragona Daily | Dissabte negre a les comarques tarragonines

Dos morts en accidents diferents a Tarragona

Dues persones han mort en les darreres 24 hores ens accidents diferents. En primer lloc, una dona de 74 anys de nacionalitat alemanya ha mort aquest matí de dissabte ofegada a la platja de la Llosa de Cambrils, al Baix Camp. En el moment dels fets hi havia mar plana i onejava la bandera verda. D’altra banda, un motorista ha mort en un accident a l’N-340 a Roda de Berà, al Tarragonès, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produit l’accident amb dues motocicletes implicades i el conductor d’un dels vehicles de dues rodes ha mort. 

PUBLICITAT

Rubén Viñuales és el nou alcalde de Tarragona

Rubén Viñuales ja és el nou alcalde de Tarragona. Després de celebrar-se la sessió d’investidura aquest dissabte per la nova formació de govern de l’Ajuntament de Tarragona, el candidat socialista ho ha fet per majoria simple dels 9 vots dels consellers socialistes i rellevant d’aquesta manera el mandat de Pau Ricomà.

El Nàstic hauria rebut ofertes per dos jugadors

En esports us expliquem que el El Nàstic de Tarragona ha rebut ofertes econòmiques d’altres clubs per dos jugadors amb contracte de l’actual primera plantilla. Així ho ha confirmat el mateix president de l’entitat Josep Maria Andreu, qui també assegura que, de moment, són insuficients. El club no es tanca a poder acceptar una sortida si la recompensa econòmica és atractiva i pot afavorir al Nàstic, però deixa clar que no té urgències i no vol malvendre a cap futbolista.

PUBLICITAT