A la venda les entrades per la temporada de Teatres i la conferència de Ballesteros

PUBLICITAT

Aquest dimecres 1 de març destaquem la conferència de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, les entrades de la nova temporada de teatres i els guanyadors del Carnaval tarragoní.

Conferència de Ballesteros sobre la ciutat

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros donarà aquest vespre la conferència anual sobre l’estat de la ciutat, que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Advocats i farmacèutics de Tarragona a partir de les set. El batlle analitzarà els principals temes que copsen l’actualitat de la ciutat i Ràdio Ciutat de Tarragona us ho oferirà en directe perquè no us perdeu cap dels detalls.

Entrades dels Teatres a la venta

Les taquilles del Teatre Metropol i el web de teatres, obriran les seves portes aquest dimecres a partir de les 9 h del matí, per iniciar la venda de la nova temporada d’espectacles. El tret de sortida el farà el concert del pianista Stephen Kovacevich acompanyat de l’Orquestra Camera Musicae aquest dissabte 4 de març. Les grans novetats i propostes destacades d’aquesta temporada són el nou musical de Geronimo Stilton i ‘La gran ilusión‘, del Mago Pop, que tindran lloc el diumenge 26 de març en tres funcions i el pròxim 21 de maig, respectivament.

Pel que fa al teatre, Ramon Madaula i Roger Coma porten el contrapunt a les propostes teatrals que actualment estan en gira, amb ‘l’Electe’ i Infàmia també arribarà a l’escenari amb els grans Emma Vilarasau i Jordi Bosch, entre moltes altres propostes.

El Nàstis reprèn els entrenaments

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona torna aquest dimecres als entrenaments per començar a preparar el partit contra el Córdoba, aquest diumenge a les sis de la tarda al Nou Estadi. La lesió de Luismi ha propiciat un contratemps important en el club grana, ja que el jugador pot estar apartat durant unes quatre setmanes. A banda, pots recuperar l’InfoNàstic d’aquest dimarts parlant precisament dels números dels granes, on en aquesta segona volta són de playoff d’ascens.

Sinhus Sport i Colours, guanyadors Carnaval 2017

Aquest dimarts el Carnaval va posar el punt final amb l’enterrament i la cremada del Ninot, la Ninota i la Bota, i amb ells es van conèixer les comparses guanyadores d’enguany, on la comparsa Sinhus SportColours Fantasy s’han atorgat la primera i segona posició. Sinhus Sport ha obtingut el trofeu de Ninot del Carnaval, 800 euros i l’organització del sèquit del Carnestoltes l’any vinent i Colours Fantasy, engalanats amb la temàtica de Batman, seran els encarregats l’any vinent de representar el sèquit de la Concubina, se’ls va entregar el trofeu del Ninot de Carnaval i un premi econòmic de 500 euros. Altres premis que s’han atorgat han estat el de Participació, per l’AMPA Carmelites, el premi Anècdota per la comparsa Unió després d’una proposició de matrimoni enmig de la rua o el premi a la Comparsa Satírica, per La Murga, entre altres. Ràdio Ciutat de Tarragona va emetre un especial en directe que podeu repescar en -aquest enllaç-

PUBLICITAT