#TarragonaDaily | Josep Poblet i el Hard Rock

El Hard Rock continua encallat després de més d’una des de l’anunci del macroprojecte conegut com a Barcelona World. Sembla que és encara lluny de ser una realitat i continua generant polèmica i diversitat d’opinions. Josep Poblet, expresident de la Diputació de Tarragona i exalcalde de Vila-seca, té clar que, malgrat que a vegades no ho sembli, “el projecte té molts més adeptes que detractors”. Així ho ha afirmat al nou pòdcast de Ràdio Ciutat de Tarragona, “Distàncies Curtes”, on explica que “es confonen els que fan soroll amb la majoria”.

PUBLICITAT

Els Mossos desmantellen quatre plantacions de marihuana a Segur de Calafell i a Sesrovires

El passat dijous, els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la Comissaria del Vendrell van detenir a sis homes, d’entre 20 i 36 anys, com a presumptes autors de delicte de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal, defraudació de fluid elèctric i danys. La investigació va iniciar-se el passat mes d’abril, els agents van dur a terme vigilàncies i gestions per contrastar que en una casa de Segur de Calafell s’hi trobava plantació de marihuana. A més, van desmantellar que a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) també hi havia un cultiu intensiu.

Pepe López retorna amb victòria al Rally Catalunya

Pepe López i Borja Rozada s’emporten la victòria de la 58a edició del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada després de mesos sense participar en el certamen nacional. Al volant del Hyundai i20N Rally2 de l’equip TerraTraining s’han imposat per davant de “Cohete” Suárez, qui amb el seu Skoda Fabia va dominar la jornada de divendres i han mantingut un pols constant fins a l’últim tram de dissabte.

Buscant una reacció immediata davant un filial exigent

El Nàstic de Tarragona rep aquest diumenge al filial de la Real Sociedad al Nou Estadi. Un altre partit molt exigent que arriba després d’encaixar la primera derrota de la temporada a Fuenlabrada fa una setmana. Malgrat això, el conjunt grana continua líder i té l’oportunitat de continuar mostrant-se intractable a casa, on ha sumat 10 punts de 12 possibles.

PUBLICITAT