El Centre Mèdic Viamed Tarragona acull una conferència sobre el càncer de mama i la importància de la seva detecció precoç

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, commemorat recentment, el Centre Mèdic Viamed Tarragona acull una conferència dedicada a aquesta malaltia el pròxim dijous, 23 de novembre, a les 16 h.

CANCER MAMA
PUBLICITAT

La sessió que se centrarà en la prevenció, en la importància de la detecció precoç i en l’acompanyament durant el tractament i el procés de recuperació serà impartida pel Dr. Kepa Amillano, especialista del servei de consulta oncològica amb més de setze anys d’experiència. La xerrada s’emmarca dintre de la campanya “El que no es veu, sí que existeix” que, precisament, busca promoure la conscienciació, prevenció i suport als pacients.

A més, amb la finalitat d’incidir en aquesta prevenció, el Centre Mèdic Viamed Tarragona obrirà el mateix 23 de novembre, coincidint amb la conferència, una agenda especial per a fomentar la realització d’ecografies mamàries en el termini màxim d’una setmana.

PUBLICITAT